Ett skepp kommer lastat med tre saker med Instagram som jag stör mig på.

1. När användarna av denna mobilapp väljer att dela ett foto som är taget med annat än; just det - mobilen. Mänskligheten måste inse att det inte är meningen att bildtillströmningen ska utgöras av en avbildning som ett utbytbart ultravidvinkelobjektiv med specialiserad optik gjort. Tycker man att kameran svarar för ett så mycket bättre arbete än telefonen får man söka sig till ett annat forum; man kan skaffa sig en blogg eller vad som helst. Rotera det som ska läggas upp snett som fan och överlappa "Mayfair" med "Earlybird", men GÖR DET MED EN BILD SOM TAGITS MED DEVICEN DU HAR I HANDEN!
 
2. De som inte svarar på kommentarerna de får. All right, all right; om man heter Kenza Zouiten och snittar en kommentar i sekunden är jag med på noterna, men inte i andra fall. När någon frågar någon med 48 följare varifrån halsbandet kommer och denne inte svarar känner jag för att klicka på de tre punkterna till höger och sedan på "anmäl olämligt innehåll", för inte är det väl så värst passande att vara dryg heller? (Sedan behöver man kanske inte göra som jag och typ google translate:a något som skrivits på tyska för att göra en ripost...)
 
3. Folk som ännu inte förstått att bilderna på utforska-sidan numera baseras på bilder man tidigare like:at. "Gissa vem som såg vem på Instas första-sida!" och så en sådan där "if you know what I mean"-Emoji kan man få, och man bara: "KAN DET HA VARIT DU SOM SÅG MIG eftersom du hjärtade mina 17 senaste och våra gemensamma vänners bilder, där jag är taggad, kanske?!". 
Allmänt, Estetiskt | |
#1 - - t:

haha, känner mig träffad på den sista <3

Svar: Haha! Juuust det! Du kommer undan för den här gången.
Ellinor Åkeson

Upp