December, år 2013.

 
Last one out! För att det inte ska bli så tjatigt låter jag denna sammanfattning av december vara både "sista dagen i månaden"-resumé och årsresumé i ett. Bloggerskan redo? Läsarna redo?
 
- Glöggbjudningarna avlöste varandra, och även fast marken var bar så långt ögat kunde nå smög det sig på en och annan julkänsla. Jag gick kringelikrokvägar i stan för att inhandla klappar, jag bakade pepparkakor och rullade köttbullar, jag bjöds in till en liten julafton och, viktigast av allt; jag fick JULLOV!
 
- JVM ♡ Detta år spelas juniorvärldsmästerskapet i ishockey i Sverige, vilket har både för- och nackdelar. En av de där mindre braiga sakerna är att Tre Kronors matcher krockar med Färjestads eftersom att det råder samma tidszon i hela landet. Man skulle kunna tro att det ultimata vore att se en Sverige-match på en skärm och en Färjestad-match på en annan, men det är det inte, inte enligt mig. Jag saknar att gå upp klockan mitt i natten, alternativt dyngna, för att se Sverige spöa Ryssland!
 
- Karlstadklanen tog sig hit på annandagen för firande av olika slag. Först ut: jul i efterskott, tvåa i loppet: pappas feta födelsedag. 
 
- Pappa fyllde gubbe, vilket han firade med buller och brak. Det var en trevlig tillställning, må jag säga!
 
Summering | | Kommentera |

November, år 2013.

 

 

- Bloggen bytte om. Faktum är att jag funderar på om det är dags för ett sådan klädbyte snart igen. Om någon känner sig manad; hör av er!

- Jag var på Bruno Mars (på hans konsert alltså, inte på honom, även om jag önskar att fallet så hade varit).

- Charlestown var all mine och jag var all Charlestowns. Jag ägnade min syster ett par timmar, tog väl hand om de två knoddarna, blev masserad mitt på dagen, bjöds på kaffe på Kasern, hejade hem en seger och träffade en stor inspirationskälla i Emma.

- Modellade gjorde jag också! Jag vet att jag lovade att länka er till bilderna, men det kommer jag inte att göra. Har sett dem på hemsidan, men ser så byllsig ut att jag inte vill visa mig. Jag är medveten om att det har att göra med att jag har på mig tre par byxor under det fjärde, som är det som ska säljas, på grund av att de inte passade mig, men ändå!

- Var med om det mest irriterande på hela året när jag var i Gävle. Om ni läser detta kommer ni att förstå mig och min frustration.

Summering | | Kommentera |

Oktober, år 2013.- Jag firade ("firade" låter fel i sammanhanget, men ni förstår) "A Sanny Day" i Karlstad. Kan knappt tänka på saken utan att i ögat få en tår. Det var en fantastisk Sannymoni.

 

- Ett halvår in i den här bloggens liv såg jag till att en första frågestund anordnades, och ni, mina läsare, visade prov på hög mognad. Inte en fråga om sex, som annars är så vanligt förekommande i kommentarsfältet hos bloggar med frågeinlägg.


- Lille Timmen döptes. Under denna ceremoni bankade mitt mosterhjärta så hårt, så hårt.

Summering | | Kommentera |
Upp